BINNEN EN BUITEN SCHILDERWERK


Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een bestaande woning of een bedrijfspand. Voor zowel binnen en buiten schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Een mooie uitstraling en goede bescherming, vakkundig geleverd.


Binnenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk kunt u denken aan muren, kozijnen, deuren, plafonds en trappen. Daarnaast zorgen wij voor de aanpak van schimmels en slijtage. Schuren met afzuiging zorgt voor minimale stof overlast.

 

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk is, naast uitstraling, van enorm belang voor het behoud van uw woning of pand. Het biedt bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Voor duurzaamheid van uw woning of pand is het raadzaam op tijd de buitenkant te laten schilderen. Ons vakkundig schilder -en onderhoudswerk zorgt voor een verfraaiing en bescherming van uw kostbare bezit. Ook voor een lange termijn onderhoudsplan bent u bij ons aan het juiste adres.Zoekt u bescherming en/of verfraaiing van uw woning of bedrijfspand? Wilt u uw kostbare bezit een nieuwe look geven? Voor een binnen -en buitenschilderwerk kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.
Neem contact met ons op via:
 info@hvkschilder.nl of bel ons op +31 6 82 18 31 27