OVER ONS

Schilderen is onze passie!

HVK Schilder & Onderhoudswerk is een gepassioneerd schildersbedrijf gevestigd in Middelburg. In 2011 zijn wij gestart met scheepsschilderwerk en onderhoud.

Van schoonspuiten, hogedrukreinigen en roest aanpak tot antifoulen, primeren en lakken. Als scheepsschilder voorzien wij uw houten, polyester en stalen schip van een goede behandeling tegen zout en zoet water.

Uw kostbare bezit mag gezien worden, maar dient ook goed te worden beschermd. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring en maken gebruik van de beste materialen. Kortom, gegarandeerde kwaliteit!


In 2015 hebben wij de werkzaamheden uitgebreid met het schilderwerk en onderhoud aan vastgoed met tevens een specialisatie in monumentale gebouwen. Hoe kon het ook anders, in het oude Middelburg op het mooie Walcheren.

Of het nu een statig herenhuis, een pakhuis of een markant jaren-30 woning betreft, ieder huis, pand en woning krijgt van ons de aandacht dat het nodig heeft. Denkt u eens aan een goede reiniging en een frisse nieuwe verflaag van uw gevel. Uw deuren en kozijnen strak in de lak. Mooi om te zien en goed beschermd tegen alle weersinvloeden.


Ook buiten Middelburg zijn wij werkzaam. De gehele regio Zeeland is bij ons bekend. U kunt bij ons ook terecht voor binnen schilderwerk evenals een goede vloerbehandeling. Uw parket, plavuizen of betonvloer in een mooie en beschermende olie? Wij zorgen er voor!


Kijkt u eens bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen of neem direct contact met ons op.

Mail: info@hvkschilder.nl

Tel: +31 6 10 48 79 76