SCHIMMEL EN ALGEN VERWIJDERING


Niets is zo vervelend als lelijke zwarte schimmelplekken op de muur, maar deze schimmel kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid.


Schimmels kunnen overal voorkomen , maar vooral in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Vocht is dan ook voornamelijk de grootste boosdoener. Optrekkend vocht, doorslaand vocht of een ventilatieprobleem, blijf er niet mee zitten!Met de juiste middelen zijn de schimmels goed te bestrijden, maar voorkomen is beter dan genezen. Pak het vochtprobleem structureel aan! Wij kunnen de droge muur weer renoveren en een frisse en schone look geven.


ALGEN

Veralging van uw gevel is heel vervelend en kan erg hardnekkig zijn. Dit proces heeft vaak meerdere oorzaken, maar condensatie is veelal de grootste boosdoener.


Door een toenemende isolatie van huizen en gebouwen ontstaat er meer en meer condensatie op de gevel. Een schaduwzijde kan nauwelijks tot niet het vocht kwijt en op deze manier ontstaat er een kweekvijver voor algen.


Evenals bij schimmels geldt ook hier, met de juiste middelen en aanpak zijn algen goed te bestrijden. Een vroeg besmette gevel is vaak prima te behandelen zonder dat er nieuw schilder -en/of pleisterwerk aan te pas komt. Dit scheelt uiteindelijk enorm in de kosten.Wilt u een schimmel en/of algenverwijdering of vochtbestrijding aan de muur of gevel van uw woning of bedrijfspand? Wilt u uw aangetaste muur of gevel laten renoveren en voorzien van een frisse nieuwe look? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.
Neem contact met ons op via:
 info@hvkschilder.nl of bel ons op +31 6 82 18 31 27