SCHEEPSSCHILDERWERK


Als scheepsschilder voorzien wij uw houten, polyester en stalen schip van een goede behandeling tegen zout en zoet water. Van schoonspuiten, hogedrukreinigen en roest aanpak tot antifoulen, primeren en lakken.


SCHOONMAKEN

Uw schip van onder tot boven laten schoonmaken kunnen wij als geen ander. Een gehele reiniging van de binnen -en buitenkant van uw schip, inclusief de machinekamer, het dek en onder de waterlijn. Hierbij kunt u denken aan verwijdering van algen, zeepokken en andere aangroei. Maar ook het ontvetten van de machinekamer en het dek.


RUSTBUSTING / ROEST AANPAK

Op stalen schepen is roestvorming een groot terugkerend probleem. Het ontstaat o.a. aan dek, op de spanten, de leidingen en zelfs de motoren. Roest aanpakken zonder te stralen is eenvoudig, maar intensief werk. Het is onze specialisatie!

Na het ontroesten brengen wij één of twee lagen roest omvormer aan ter bescherming. Hierna kan er een stevige primer worden aangebracht.


SCHEEPSCOATING

Wij bestrijken alle onderdelen van uw schip. Van het onderwaterschip tot het bovenwaterschip, de machinekamer en andere constructies.

Een goede stevige primer is de basis. Na deze basis is het voor de onderwaterlijn is een aangroeiwerende coating (antifouling) het meest gebruikelijk. Voor boven de waterlijn gebruiken wij coatings die het schip beschermen tegen water -en weersinvloeden, waaronder ook UV straling. Ook dienen deze coatings als bescherming tegen slijtage door zand en gebruik.Wilt u uw schip laten reinigen, roest of houtrot laten verwijderen? Uw schip in de primer, antifouling en/of strak in een beschermende lak? Voor scheepsschilderwerk en onderhoud kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.
Neem contact met ons op via:
 info@hvkschilder.nl of bel ons op +31 6 82 18 31 27